O nas

Dobrodošli na spletni strani Rezidence Novak Bohinj, kjer vam predstavljamo naše nove, moderne in luksuzne apartmaje, ki ležijo v idilični vasici Stara Fužina v enem najlepših predelov Slovenije. Nudimo vam užitka in sprostive polno bivanje v osrčju Triglavskega narodnega parka, v naročju neokrnjene narave Julijskih Alp, idilični lepoti in miru a hkrati v vrhunskem razkošju sodobnih apartmajev.

Apartmaji Rezidenca Novak Bohinj so popolno izhodišče za pohodništvo, gorništvo, plezanje, kolesarjenje, smučanje, sankanje, jadralno padalstvo, ribolov ter množico ostalih prostočasnih dejavnosti.

Bohinj vas ne bo razočaral.

Prav tako kot z naravo so apartmaji obkroženi z vso ostalo nepogrešljivo infrastrukturo – v bližini so informacijski center, pošta, trgovina, bankomat, pestra kulinarična ponudba in drugo, kar je potrebno za prijeten oddih pozimi ali poleti.

Verjamemo, da se boste v naših apartmajih počutili kot doma. Za vas smo pripravili tudi košarico dobrodošlice. Prav tako je poskrbljeno tudi za parkiranje, ki je za goste brezplačno.

Dobrodošli v naših apartmajih!


SPLOŠNI POGOJI

Hišni red, splošne pogoje in ostale pravne informacije o najemu si lahko preberete tu.

KJE SE NAHAJAMO

Stara Fužina 61 C
4265 Bohinj, Slovenija